CCS - bv. Regele Carol I, nr. 9, Timișoara
office@aia-art.com

Blog

Partea bună e jumătatea goală a paharului!

Nepăsarea, indiferența, egoismul și altele animă privirile sau simțurile noastre tot mai des. Considerăm societatea actuală tot mai degradată, tot mai departe de valorile și principiile morale care erau cândva.

STOP! E timpul să ne oprim, să privim cealaltă parte a paharului și nu vorbesc de partea plină aici, ci de partea goală, ea unde s-a dus? De ce paharul e gol pe jumătate și ce s-a întâmplat cu ce era acolo?

Am să-mi permit să prezint un scenariu care se întâmplă tot mai des. Partea goală a paharului a servit unor scopuri mai nobile, a ajutat la un bine mai mare chiar dacă a fost puțin.
Ne-am obișnuit să privim ca pe ceva rău partea goală a paharului, însă e tot o parte bună, ea a ajutat un om să se hidrateze, a ajutat o cauză mai mare care la rândul ei poate ajuta ca paharul să fie plin din nou.

Spațiul AIA e acea cauză care a golit câte puțin din paharul fiecăruia pentru un scop mai mare. Exclusiv din donațiile voastre am reușit să închiriem un spațiu care e aproape amenajat. Mai avem nevoie de geamuri, sistem de sunet și scaune pliante. Lucruri pe care suntem siguri că le vom avea cu ajutorul oamenilor care încă mai cred în alți oameni, cu ajutorul celor care se opresc puțin să ajute, celor care toarnă din paharul lor puțin, ca să fie plin și cel al altora.

Iată două fotografii de când am închiriat spațiul. După multă muncă voluntară prestată după orele de muncă sau între două examene, am reușit să îi dăm viață, să fie ”locuibil/utilizabil”.

Aici aveți două fotografii din ce am reușit să facem datorită vouă tuturor care citiți aceste rânduri. Chiar dacă nu ați donat încă sau nu o veți putea face, prezența voastră ne motivează să mergem mai departe.

Vă așteptăm să ne fiți alături la AVANpremieraFEST să vedeți ce am făcut până acum și să vă bucurați de creațiile și prestațiile artiștilor la început de drum.

Dacă aveți posibilitatea să ne ajutați cu o donație aici sunt conturile noastre:

Nume: Asociația „AIA”
Cont lei: RO35BTRLRONCRT0486535701
Cont euro: RO82BTRLEURCRT0486535701
Specificații: Donație

Iar dacă ești artist la început de drum din Timișoara te poți înscrie în grupuri aici:

Artiști Plastici: http://bit.ly/înscriere-APA
Foto-video: http://bit.ly/foto-video-AIA
Muzică: http://bit.ly/înscriere-MA
Scriitori: http://bit.ly/scriitori-anonimi