CCS - bv. Regele Carol I, nr. 9, Timișoara
office@aia-art.com

Blog

Artă-mă!

Între plimbări pierdute pe străzi și piețe se va scrie un nou capitol a unei povești pornite din dorința de a o prezenta pe EA. Ascunsă mereu privirilor căutătoare și zămislită printre pereții reci și fără viața se naște din trăirile unui oarecare creator de plăceri pentru adâncul minților consumatoare. 

Privește-mă, citește-mă, cântă-mă, apreciază-mă, pe scurt Artă-mă!

EA se materializează prin jocuri de culoare a unui dans copilăresc în lacurile formate după o scurtă ploaie de vară sau printr-un vals al unei pensule care conduce aceeași culoare pe pânza care-i devine sala trăirilor năucitoare. Indiferent de perspectiva creatoare, spectacolul imortalizat într-o lucrare definește o parte din EA, care se va arăta oricărui trecător sau trecătoare.

EA se materializează din cuvintele așezate la păstrare pe pagini ce cinstesc memoria copacului care le-a dat suflare. Ea se arată prin poveștile care trăiesc la infinit cele mai aventuroase călătorii prin lumea cunoscută sau prin cea creată de gânduri și trăiri nestăpânite de regulile trăirilor carnale.

EA se materializează prin sunetele desprinse într-o ordine liniștitoare care te fac să mai faci un pas spre infinit și să cuprinzi într-o îmbrățișare tot ce-n lume vreodată s-a simțit. Ea îți umple liniștea înspăimântătoare cu mângâieri ce te poartă prin lumile ce n-au fost create din întâmplare, ci ți-au fost destinate să mai poți spera și azi un pic.

EA te așteaptă la o întâlnire cu cei care au început să o creeze prin fiecare suflare și te invită să o vezi câte puțin, să o apreciezi, să o trăiești și să o susții în continuare!

Îți dăm întâlnire cu ARTA, sâmbătă 15.06.2019 de la ora 16.00 în Piața Unirii!
În cadrul evenimentului se vor expune tablouri de artă, se va cânta și se vor citi creațiile scriitorilor la început de drum din oraș.

Evenimentul public îl găsiți în linkul următor:
https://www.facebook.com/events/631221147343736/